Erotiske noveller – fantasier om åbne bh’er på skrift

Erotiske noveller – fantasier om åbne bh’er på skrift

februar 15, 2017 Slået fra Af Lisa Payne

 

Når jeg skriver mine erotiske noveller, så er det ikke nødvendigvis for at underholde, men også for at afmystificere mine egne fantasier og mærke efter mine grænser. De er til tider også et værktøj for dialog og udforskning i vores parforhold. Det er en samtale om at købe åbne bh’er til min kone. Jeg elsker nemlig den slags bh’er som også går under et navn som; 1/4 skål bh.

 

Det er ikke sikkert, at de skal udleves, hvilket først og fremmest kræver, at vi begge drages af fantasien, men også, at de er realistiske i deres udformning.

 

Når jeg fantaserer, så foregår det altid i brudstykker. Der er ikke nødvendigvis en samlet handlingsform med en rød tråd, men oftest findes der et overordnet tema.

 

Disse brudstykker bruger jeg så, til at stykke min erotiske historie sammen med. Når jeg så skriver, så er det vigtigt for mig, at det ikke bliver en lang strøm af detaljerede beskrivelser omkring eksempeltvis åbne 1/4 skål bh’er. Der må gerne være huller, som læseren selv kan udfylde og der må også gerne være overraskelser i form af en uventet drejning på historien.

 

Jeg er absolut amatør, når det kommer til at skrive, men jeg udfordres af det skrevne sprog og mener selv jeg har noget, at byde ind med i forhold til de gængse erotiske noveller, som man kan finde på nettet. Her oplever jeg ofte lange historier, som er gennemsyret af detaljerede beretninger af den erotiske akt. Den type novelle pirrer mig ikke længere og bliver meget hurtigt kedelige, at læse om kvarte bh’er eller 1/4 del bh’er.

 

Det er enormt vigtigt, at man kan dele sine fantasier åbent med sin partner og jeg ville ikke undvære den fortrolighed, som det kræver, at kunne blotlægge den indre lyst. For mig, er novellerne et godt værktøj til dialog og til at pejle stemningen for at hun skal tage sin åbne kvarte bh på, hvilke stier vi sammen kan udforske i vores parforhold. Det er som, at slippe balloner fri og hendes reaktion kan så være udslagsgivende for, hvilke der skal skydes ned. Kan jeg ikke mærke, at de pirrer og skaber en god snak, ja så skal det måske bare forblive en fantasi.

 

Hvordan bruger du selv dine fantasier? Og er du lige så vild med 1/4 bh’er og andre åbne kvarte bh’er som mig?