Familietræf

Familietræf

januar 19, 2018 Slået fra Af Lisa Payne

For intet er nemmere end at beskrive HVORDAN man rent teknisk binder en knude. Men at beskrive HVORFOR knuden skal bindes, er straks meget værre. Det afhænger jo af mennesket som binder knuden, samt mennesket som lader sig binde. Og i det øjeblik mennesker er involveret – ja, SÅ bliver det først svært.

Men det skal ikke forhindre mig i at forsøge. For selv om vi alle er unikke og enestående personer, så har vi også mange ting tilfælles. Og de følelser som JEG har oplevet i min tid i “det sorte univers”, dem har jeg lært, at rigtig mange andre mennesker herinde også har. Dermed ikke være sagt, at ALLE føler det samme som jeg. Selvfølgelig gør de ikke det og de vil forhåbentlig finde andre sider, hvor de vil føle sig bedre forstået.

Men denne side, er for de mennesker som midt i deres voksenliv finder ud af, at de tænder på mere end almindelig husmandssex – at de vil mere. Og den er især for de mennesker, som også hopper ud i det og gør noget ved drømmene, for først DER dukker alle de rigtig skøre, tossede, skønne tanker op.