Hej

Hej

januar 28, 2018 Slået fra Af Lisa Payne

Teksterne herinde er skrevet af MIG. Stort set hver eneste stump. Det er MINE tanker – MINE holdninger – MINE erfaringer, som ligger bag linjerne på disse sider. De kan lyde meget ultimative, men de KAN godt diskuteres, hvis blot det gøres med respekt, samt gode argumenter.

Billederne… Hmm.. ja, de er et kapitel for sig selv. Gennem mange år, har jeg kopieret alle flotte, sjove og spøjse billeder som jeg kom i nærheden af. Nogen af disse, er nu brugt på denne side. Skulle jeg have krænket nogens ophavsret, så beklager jeg dybt. Sagen er bare, at jeg ikke mere kan huske, hvor billederne kommer fra, men send mig en besked og de vil bliver fjernet med det samme.

Tanker er en proces – en lang proces. Det er ofte meget svært at sætte ord på tankerne, når man står midt i processen. Og ofte bliver de først integreret og forstået meget lang tid bagefter. Sådan har jeg det i alt fald. Derfor har jeg også lært, at selv om jeg så gerne VIL fortælle og skrive om et emne, så kan det ikke altid lade sig gøre. Processen er ganske enkelt ikke færdig modnet nok til at jeg kan få ordene ned på et stykke papir, og derfor må jeg pænt vente på processens gang.

Det betyder rent faktisk, at jeg stadig har tanker liggende – endda rigtig mange tanker – som jeg gerne vil have med på denne side, men som jeg ikke lige kan få sat fornuftige ord på. Men som processen sker, vil også disse tanker blive nedfældet og lagt herop. Det kan tage dage, måneder, eller år før de kommer, men komme vil de.

Tiden vil vise hvornår.

Det var ordene herfra….

PS.. En stor tak til de mennesker, som gennem årene har bedt om, at Den SMukke Guide måtte bestå, hver gang jeg har luftet tanken om, at jeg ville lukke siden ned. De mennesker er nu skyld i, at denne nye 3 version af Den Smukke Guide kan findes på nettet.