Rabat

Med et Danhostel Fordelskort får du en række fordele.

Kortet giver blandt andet 10 % rabat ved køb af overnatning, samt adgang til gode rabatter på oplevelser og attraktioner rundt om i Danmark. Med Danhostel Fordelskort får du derfor en god og billig ferie i Danmark. Læs mere om Fordelskortet på www.danhostel.dk

Virksomheder med f.eks. håndværkere, montører og handelsrejsende på farten kan bestille et gratis firmakort på www.danhostel.dk og få 10 % rabat på overnatningsprisen.

For at opnå 10 % rabat skal værelset være booket på www.danhostelnaestved.dk eller på www.danhostel.dk. eller ved at booke personligt i receptionens i åbningstiden.

Som medlem af FDM og Ældresagen har du mulighed for 10 % onlinerabat på alle overnatning hos os. Bookingen fungerer enkelt og nemt fra www.danhostelnaestved.dk eller www.danhostel.dk, hvor FDM og Ældre Sagens medlemsnummer blot skal indtastes for at opnå rabatten.

For internationale gæster med gyldigt nationalt eller internationalt årskort gælder det, at også bookinger fortaget på hihostels.com opnår 10 % rabat. Internationale gæster, som ikke har et årskort med hjemmefra, kan i Danmark købe et HiHostel Card til kr. 160 pr. person. Kortet er gyldigt 12 måneder fra udstedelsesdatoen.

Der gives IKKE rabat på bookinger fortaget gennem andre hjemmesider end www.danhostel.dk, www.danhostelnaestved.dk eller www.hihostel.com. Hverken i selve bookingsituationen eller ved ankomsten til vandrerhjemmet.

Rabatten kan IKKE kombineres med andre tilbud: Last minute, pakketilbud, comfort-værelsespakker eller gruppe- og kursustilbud.

Til Danhostel Fordelskortet knytter sig desuden en række ekstra rabatter. Rabataftalerne har Danhostel-kæden indgået med attraktioner, seværdigheder, museer osv. rundt omkring i landet.

Se listen med aktuelle rabatter på www.danhostel.dk/rabat

 

Rabatten er gældende til 30/6-17.