Selskaber

Fest i særlige omgivelser

_J1J7801

Den tidligere kirkesal danner i dag en ganske særlig ramme om både familie- og firmafester. Det smukke marmorgulv og de helt unikke mosaikvinduer skaber tilsammen et uforglemmeligt selskabsmiljø. Det andet festlokale er indrettet i det, der tidligere kun var spisesal. Renovering i 2014 har gjort dette lyse rum velegnet til både de helt store og de mindre fester, idet vi kan opdele rummet i flere sektioner. Der er direkte adgang til stor terrasse og den gamle klosterhave. Begge festlokaler rummer op til 70 gæster.

Selvom omgivelserne til forveksling ligner det, man kender fra hotellerne, holder vi fast i vandrehjemsåndens hyggelige og afslappede atmosfære. Det betyder bl.a., at al servering foregår fra buffet.

Vi får ofte ros for vores mad, som tilberedes af vores dygtige kok, der dog ikke gør det alene. Alle vores medarbejdere er med til at skabe høj kvalitet til vandrerhjemspriser.

Jeg er altid parat til at lave en aftale om rundvisning af både festlokaler og vores forskellige typer værelser – nogen af dem med hotellook. Måske har du også nogle specielle ønsker, som vi vil gøre, hvad vi kan for at opfylde.