Peter

 

Peter vendte igen opmærksomheden mod Lise, hævede sit hvidvinsglas og sagde smilende “Skål og velkommen til”  Så bøjede han sig let ind over bordet og tog igen hendes hænder i sine. “Lad mig så høre, fortæl mig ALT om dig” Peter smilede varmt og Lise smilede tilbage og begyndte at le. “Jamen, “alt” er jo meget – hvor skal jeg dog begynde?”

 

Peter lod en finger glide kælent hen over Lises håndflade og så hende dybt i øjnene. Smilede drillende til hende og sagde med dyb rolig stemme “Du kunne jo starte med at fortælle mig, hvor længe du har været til Sm og hvordan du fik mod til at springe ud?” Lise rødmede dybt over det direkte spørgsmål og kiggede genert rundt, for at se om nogen fulgte med i deres samtale. Så kiggede hun tilbage på Peter og smilede genert “Jo, ser du – det startede med at jeg fik lånt O´s historie på biblioteket”

 

3 timer senere da tjeneren havde fjernet desserttallerkenerne fra bordet og kom med kaffekopperne, så Lise smilede på Peter. “Jeg skal lige derud, hvor jeg ikke kan sende andre” Lise rejste sig og gik rundt om bordet. “Kom lige herhen først” Peter så smilende på Lise, som gik over ved siden af ham. Han lagde en hånd på hendes albue og så alvorligt op på hende “Jeg HAR bestemt mig, jeg vil eje dig. Nu er det din tur. Du skal nu træffet et valg. Nemlig om du vil have mig som din Herre. Hvis du vil det, så afleverer du dine trusser til mig, når du kommer tilbage” Peter så intenst op på Lise, som rødmede dybt og inderligt. “Har du forstået?” spurgte han alvorligt. Lise var helt tør i munden og kunne ikke svare, men nikkede bare tilbage. Så sank hun dybt og gik eftertænksomt ud mod toilettet.