Lån penge online nemt og hurtigt

Lån penge online nemt og hurtigt

maj 31, 2018 Slået fra Af Lisa Payne

Skal du låne penge men orker ikke at skulle igennem den lange proces med bankerne? Så kan et kviklån, sms lån, hurtig lån eller hvad de nu ellers bliver kaldt være en glimrende mulighed for dig. Modsat processen ved et banklån går denne proces nemlig markant hurtigere og som en bonus, er den også meget mere anonym. Der er mange attraktive ting ved denne låneform, men der er selvfølgelig også nogle ulemper. Mest kendt er den høje rente. Der er et utal af låneudbydere derude, og det har også skærpet konkurrencen på markedet, og det har betydet, at der er kommet mere attraktive lån for forbrugerne.

Her i artiklen lægger vi primært vægt på de fordele, der er ved denne låneform, hvis man sammenligner den med et traditionelt banklån. Casen er et forbrugslån i henholdsvis en bank og hos en låneudbyder.

 

Det er hurtigt og nemt

Først og fremmest er det nemt og hurtigt at låne penge på hos de private pengeinstitutter. Du skriver din ansøgning online, hvor du blandt andet oplyser om din bopæl, navn, alder, indkomst og boligforhold. Ud fra dette vil firmaet lave en kreditvurdering af dig, hvor det vurderes, om der er en realistisk chance for, om du kan betale lånet tilbage. Du vil i langt de fleste tilfælde modtage svar på din ansøgning inden for få timer. Svaret er enten en godkendelse eller en afvisning. Bliver du godkendt, vil du få tilsendt en låneaftale, som du så vil skulle skrive under på. Det foregår som regel med NEM-ID.

 

Det er anonymt

Hvis du har prøvet at låne penge i en bank, så ved du helt sikkert også, at en bankrådgiver ofte kan være en smule nysgerrig og dykke dybere ned i et lån. Det kan være irriterende for mange, og derfor går flere over til kviklån, hvor det hele foregår meget mere anonymt. Her stiller ingen spørgsmål til, hvad du skal bruge dine penge til, og der er ikke nogen møder. Nej, det hele foregår online, hvor du kan sidde derhjemme i sofaen. Dette værdsætter mange låntagere.

 

Oftest intet krav om sikkerhed

Når du låner penge ved en ”privat” udbyder, så er der oftest ikke krav om, at du skal stille sikkerhed for lånet. Sikkerhed kommer som regel på, hvis du skal låne et lidt højere beløb. Her kan banken kræve, at du stiller sikkerhed for lånet gennem for eksempel hus, bil eller andre ting af værdi. Det gør låneselskaberne som regel ikke, og det kan være en fordel for dig, der ikke har bil eller hus. Det vil nemlig give dig mulighed for at lån penge alligevel.