Lån trods RKI registrering – hvordan ser landskabet ud?

Lån trods RKI registrering – hvordan ser landskabet ud?

maj 15, 2018 Slået fra Af administrator

I dag er der mange danskere, som er blevet registreret i RKI registret. Dette betyder, at de er blevet officielt genkendt som borgere, der ikke er gode til at afdrage på den gæld, som de har opbygget. Der kan være mange grunde til, at man ender med at blive stemplet som en person, der ikke bør lånes penge til, og mulighederne bliver meget begrænsede, så snart man bliver RKI registreret. Men hvilke muligheder har du, hvis du er endt i denne situation, og hvad kan du tænke over?

Du skal ud af RKI registret

Der er flere muligheder for at låne penge, hvis du skulle være blevet registreret på denne måde, men det er altid vigtigst at huske på, at du skal prøve at komme ud af registret. Derfor er det rigtigt vigtigt, at du undgår bare at stifte mere gæld uden rent faktisk at have en chance for at komme videre økonomisk set. Dette gøres oftest ved simpelthen at betale gælden af, men skulle du for nylig være blevet indregistreret er det også muligt at opsætte en betalingsaftale med din kreditor, hvilket muligvis vil fjerne registreringen. Den bedste valgmulighed vil altid være at afbetale gælden, fordi det giver mest frihed både personligt og økonomisk, så du oplever færre hindringer senere. Læs mere om mulighederne for sådan et lån på spumanti.dk

Mulighed for RKI lån

Der findes selvfølgelig udbydere af lån som gladelig vil udbyde penge til dig, der er blevet RKI registreret. Disse lån er dog ofte udstyret med meget høje renter, som gør at du hurtigt kan komme til at skulle betale meget store summer af. Disse lån kan dog være fordelagtige for dig, som ved, at du kommer til at have penge på lommen indenfor den nærmeste fremtid. Disse lån i form af for eksempel kviklån kræver nemlig sjældent nogen sikkerhed, og derfor vil det nogle gange være muligt hurtigt at kunne betale dem af. Det er vigtigt at nævne, at du generelt bør gå efter de korte, hurtige RKI lån, så renterne ikke begynder at overvælde dig senere hen.

Hvad er fordelene ved familielån?

Står du i en akut situation, hvor du skal bruge penge, så er der flere gode grunde til at først at gå til den nærmeste familie i stedet for en kreditvirksomhed. Først og fremmest, så er det de færreste familiemedlemmer, som aktivt vil prøve at tjene penge på de penge, som du måske låner fra dem. Derudover så vil der ofte være en langt større medfølelse og forståelse overfor dine problemer, som du oplever. Dette er ikke bare symbolsk – en sådan forståelse og enighed kan være en vigtig ting, hvis du skal overkomme de gældsproblemer, som du måske er kommet i. Denne form for nærvær kan være med til at gøre rejsen ud af RKI registret meget lettere. På denne måde, så kan du altså stadigvæk låne mindre summer penge, selvom du skulle være RKI registreret.