Perceptioner

God læsning:

 

Lise glædede sig. Endelig havde hun fået kontakt med en mand, som bare lød helt rigtig. Nu skulle de mødes efter arbejdstid. Sommerfuglene blafrede i maven, da hun gik hen af fortovet mod det aftalte sted. Hun spejdede nysgerrigt mod den italienske restaurant, hvor de havde aftalt at mødes. Hun forsøgte at gætte hvilken en af mændene, som var HAM og som ventede på hende. Hun behøvede ikke gætte mange gange, for der stod en mand, som smilende fulgte hende med blikket.

 

Det var HAM. Lise mærkede sommerfuglene blafre endnu mere og hun rødmede klædeligt og slog genert blikket ned, da hun nærmede sig. Hun stoppede foran han og løftede hovedet og så direkte ind i et par rolige grå øjne.

 

“Goddag, jeg er Peter og du må være Lise. Det glæder mig meget, at du kunne komme” Peter rakte hånden frem mod Lise, som smilede tilbage og gav ham hånden “Fornøjelsen er skam helt på min side, Peter – og dejligt endelig at møde dig”

 

“Lad os gå indenfor” Peter lagde roligt en hånd under Lises albue og førte hende hen til restaurantens dør, som han galant åbnede for hende og trådte derefter selv ind af døren. Gik straks hen og stillede sig ved Lises side og tog hende atter under armen. Kiggede lynhurtig rundt og udvalgte sig et bord i det fjerneste hjørne. Med et bestemt tag under Lises arm, førte han hende hen til bordet, trak stolen ud for hende og satte sig smilende ned på den anden side af bordet. Kiggede intens på hende og smilede så bredt. “Hvor er det dejligt, at du kunne komme”