Være til i livet

Være til i livet

At komme derud hvor jeg ikke selv tør bevæge mig ene, hvor hovedet kobler fra, hvor krop og sjæl tager over af naturlig vellyst, uden hæmninger og opdragelse der står i vejen.

Hvor jeg bevæger mig på usikker is og glødende kul, men gør det med fred i sjælen velvidende at gik jeg selv vejen, risikerede jeg at drukne, men nu er jeg i sikre hænder.

Tillid – 100% tillid til et andet menneske, så smukt, specielt fordi den skal være gensidig. At han ved, at jeg vil gøre alt hvad han forlanger – ALT – fordi HAN ønsker det og fordi jeg ønsker at give ham ALT hvad han ønsker.

For hans skyld vil jeg overvinde mig selv, gå gennem ild og vand, lægge krop og sjæl til smerte og vellyst, ydmygelse, tvang, pisk, kærtegn, kvinder og mænd, fordi jeg ved at han ønsker at vise mig vejen til himlen og at vi via hinanden skal nå den sammen.

Ultimativ tillid, kærlighed og accept……. jo, det er hvad jeg drømmer om !

 

Endnu en date

 

Denne novelle er skrevet af mig, Lise Petersen, til dagligt blogger på erotik bloggen https//:eroti.dk, hvor jeg skriver om sexlegetøj og romantik og erotik.

 

I dag har jeg dog skrevet om en date, lidt anderledes om mig selv i 3. person. Jeg syntes det er et sjovt format og håber du kan lide historien. Den er samtidig ikke om selve “sekvensen” og derfor en god opvarmning til de helt frække historier herinde.